In de laatste Indie-Didi vertelde ik al wat dingen over de nieuwe game Beatbuddy, nu we steeds dichter bij de release komen zijn er nog enkele nieuwtjes naar buiten gekomen.
Beatbuddy zal vanaf nu Beatbuddy: Tale of the Guardians gaan heten. De reden van de naamsverandering is niet duidelijk maar Tale of the Guardians klinkt best lekker al vind ik zelf. THREAKS maakte ook bekend dat vanaf 6 augustus 2013 iedereen op de PC en Mac via Steam de game kan downloaden voor een schappelijk prijsje van 14,99. Inmiddels nadert de eindstreep voor deze Indie developer en ze hebben het nog even voor elkaar gekregen om Rhianna Pratchett aan de haak te slaan. Beter bekend van de verhaallijnen van onder meer Mirror’s Egde, Overlord, Tomb Raider en Bioshock Infinite. Zij moet ervoor zorgen dat ook het verhaal van Beatbuddy: Tale of the Guardians helemaal goed getweakt wordt. En met zo’n naam in je team moet de release een groot feest worden.Wil je nog wat meer infromatie of gewoon leuk vermaak, bekijk dan even hun nieuwste filmpje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.