Aan het einde van augustus kunnen de fans van het point & click genre weer los gaan. De game Memoria zal bechikbaar zijn voor de PC en Mac, via Steam en GOG. Deadalic Entertainment lanceert de eerste trailer om je alvast in de stemming te brengen.
Memoria neemt je mee naar de fantastische wereld Aventuria. 500 jaar geleden heeft de prinses Sadja de grote strijd tegen machtige demonen helaas verloren. Geron gaat op onderzoek uit om haar mysterieuze verhaal te ontrafelen. Zijn acties in deze zoektocht zetten echter meer in gang, dan Geron in eerste instantie denkt.


Memoria gaat verder dan een traditionele point & click adventure. Door gebruik te maken van een RPG opzet, wordt het mogelijk om spells uit te voeren en controle te hebben over de meest vreemde wezens. Deadalic entertainment belooft ons een verrijkte gameplay, een episch verhaal en uitdagende puzzels. Het zal je uitdagen om alles wat je denkt te weten, opnieuw te overwegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.