Droom jij ervan om kleding te ontwerpen in de stijl van games? Dan is dit je kans! Infernum Productions kondigt in samenwerking met AnimeLeague de Dragon Cosplay Summit 2013 aan. Een modeshow met als thema fantasy, die plaats zal vinden op Gamescom 2013!
Vanaf dinsdag 25 juni tot woensdag 31 juli kunnen ontwerpers op de officiële Dragon’s Prophet website hun kledingontwerpen insturen. Niet alleen ding je mee naar de kans om jezelf onsterfelijk te maken in de fantasy MMORPG Dragon’s Prophet. Je kunt ook geweldige prijzen winnen plus een reisje naar Gamescom 2013 waar de winnaars hun beloning in ontvangst nemen!


Wat moet je doen? Ontwerp een kostuum en maak er foto’s van. Infernum kiest de tien beste cosplay-outfits, die vervolgens tentoongesteld zullen worden van 5-11 augustus, zodat erop gestemd kan worden. Je kan zelf je voortgang in de Creative Corner van het officiële forum documenteren en delen om zo tijdens de stemperiode je populariteit te vergroten.


De te winnen prijzen pakketten en meer informatie over hoe je mee kunt doen, vindt je op de Dragon’s Prophet website.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.