Een van de grote successen van Konami komt dit najaar naar je PC! Natuurlijk kon je Castlevania: Lord of Shadow al spelen op je console in 2010. In Augustus van dit jaar kun je je nogmaals in dit avontuur storten, maar nu op je PC.
Naast het volledige spel zijn er twee extra hoofdstukken te spelen. En bovendien hoef je niet eens meer naar de winkel te gaan, want deze PC feature is namelijk ook te verkijgen op Steam. De Steam versie is op 27 Augustus te verkrijgen, het fysieke spel vanaf 29 Augustus.


Mocht je nu nog twijfelen, daar heeft Konami de Ultimate Edition voor in het leven geroepen. Hierbij ontvang je een aantal nieuwe extra’s:• De graphics zijn opgepoetst naar 1080p HD.• Ontmoet personages van de eerdere Castlevania games en ontdek zijlijnen van het verhaal.• Nieuwe wapens en skills.• Nieuwe gevechten met Titanen.Het belooft een herontdekking van Castlevania: Lords of Shadow te worden. Verken de nieuwe duistere en levendige wereld van Gabriel Belmont vanaf Augustus op je PC. Voor een voorproefje van wat je te wachten staat kun je alvast deze trailer bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.