Heb je al een cadeautje voor je moeder, of moet je nog op zoek? Denda zet dit jaar moeders graag in het zonnetje op Moederdag, door maar liefst 20 pakketten weg te geven met daarin drie Collectors Edition games.We willen van jou graag weten waarom jij vind dat je moeder zo’n pakket verdient?

Welke games zitten er in?Angelica Weaver – Catch me when you can Collector’s EditionAngelica Weaver werkt als rechercheur in een speciaal politieteam. Ze staat bekend om haar bijzondere manier van redeneren en ze kan met de doden communiceren. Lukt het om met deze talenten een moordenaar te stoppen? Met behulp van visioenen kan ze heen en weer reizen tussen plaatsen delict uit het verleden en het heden, waar de doden hun laatste momenten met Angelica delen. Help Angelica om te achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de moorden in het verleden en stop de moordenaar voor hij opnieuw toeslaat. Maak gebruik van Angelica’s dagboek en het goed ontworpen hint-systeem. Puzzel je een weg naar een ontknoping die je zal verbijsteren! Brink of Consciousness: The Lonely Hearts MurdersOlivia is ontvoerd door de mysterieuze “Lonely Hearts Killer”, een moordenaar die het voorzien heeft op mensen met liefdesverdriet. Red haar! Owen Wright is radeloos. Zijn dochter Olivia is spoorloos verdwenen en hij vreest dat ze in handen van de “Lonely Hearts Killer” is gevallen. Deze gestoorde slechterik ontvoert en vermoordt mensen die hun relatie in rook hebben zien opgaan. Olivia is weer ‘single’ en de breuk met haar vriend Lewis verliep allesbehalve vlekkeloos. Heeft het de aandacht van de moordenaar getrokken? Help Owen en red Olivia uit de klauwen van haar lugubere kidnapper! Ontrafel in “Brink of Consciousness: The Lonely Hearts Murders” het plan van de moordenaar en stop de misdaadgolf die de bevolking van het 19e-eeuwse Londen teistert. Owen rekent op je! Forbidden Secrets: Alien Town Collector’s EditionIn dit spannende zoek en vind avontuur kruip je in de huid van Clarissa en ga je op onderzoek uit in Fort Nightingale. Zoek naar aanwijzingen op 96 sfeervolle locaties en praat met de inwoners van het stadje. Terwijl je afstevent op een verpletterende ontknoping geniet je van unieke zoek en vind opdrachten, los je uitdagende puzzels op en beleef je de prachtige filmpjes. “Forbidden Secrets: Alien Town Collector’s Edition” is buitenaards goed!Op Moederdag maken we de winnaars bekend! Wil je wel één van de 20 pakketten winnen? Doe dan het volgende:Stuur een mailtje met als titel ‘Moederdagpakket Denda’ naar prijsvraag@female-gamers.nl met daarin de volgende informatie:- Je voor en achternaam- Nickname hier op de website- Adres, postcode en plaats- Je antwoord niet vergeten!!Voorwaarden:• De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen.• Het antwoord moet voor zondag 12 mei binnen zijn.• Je moet een geregistreerde member zijn van Female-Gamers.nl. Je kan je hier gratis registreren.• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd).• Wij zullen ons uiterste best doen de winnaar(s) zo snel mogelijk na de laatste inzenddag bekend te maken.• Wij zijn niet verantwoordelijk voor de slechte postverzorging van de postbedrijven.• Crewleden zijn uitgesloten van deelname.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.