Disney is voor iedereen, maar niet iedereen heeft dezelfde smaak. Welke klassieke film van Disney vind jij het minst leuk? Laura deelt die van haar met ons!

Pinokkio. Ik vind dat maar een raar verhaal over zo’n houten klaas die dan een jongetje wordt of andersom, en dan die neus en dat liegen en dat verdwijnen in de walvis. En dan is er ook nog die Japie Krekel en Gepetto, ik vind het maar niks.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.