We hadden het er onlangs nog over in onze Top 10, wat onze Favorite game couples zijn. Wie weet komen er nog andere leuke setjes voorbij die de Top 10 toen niet gehaald hebben.

Patricia: Onlangs kwamen ‘ze’ in onze Top 10 – Romances in games voor. Een paar van mijn favorieten zijn er in opgenomen, maar ik ga toch voor Thrall en Aggra uit World of Warcraft!

Heather: Heel cliché maar Mario en Peach natuurlijk. Wat moeten die twee zonder elkaar? Ja, de één moet een level door en de andere moet wachten. De relatie is totaal scheef en fout, en roze jurkjes zijn ook fout, maar turbosnorren zijn dat ook, dus wat dat betreft is de relatie qua looks wel evenwichtig.

Svenja: Cloud en Tifa van Final Fantasy VII en dat is eigenlijk ook gewoon puur om het feit dat het niet helemaal duidelijk hoe en wat. Ze zijn samen een perfect stel maar nergens wordt eigenlijk bekend gemaakt of zij nou echt een stel zijn.

Laura: Ik vind het leukste stelletje uit een game toch eigenlijk The Sims als die een relatie met elkaar hebben. Niet in de eerste plaats omdat hierin ook homo’s een shot at love hebben, maar ook omdat hun relaties best realistisch zijn. Er zijn ups en downs, er zijn schattige grapjes onderling en er is de mogelijkheid om de relatie een stapje verder te laten gaan. Leuk toch?

Saskia: Thrall en Aggra. De questline waarin Aggra Thrall redt van de minions van Ragnaros als ze eigenlijk de ‘World Tree’ willen gaan redden vind ik super vet. De liefde overwint.

Didi: Misschien een beetje een gek koppel maar Desmond en Lucy uit de Assassins Creed reeks. Dat is mijn favoriete game koppel. Je ziet iets ontzettend moois tussen hun opbloeien. Lucy die Desmond helpt om overal door heen te komen. De knuffel tussen hun is een kippenvel momentje hetzelfde geld voor het einde van Brotherhood, maar hier ga ik niks over zeggen als je hem gespeeld hebt zul je weten waar ik het over heb zo niet dan moet je de game maar spelen. Wat kan liefde soms frustrerend zijn, zoveel emoties.

Sandra: Tijdens het spelen van de game was ik echt bang dat het er nooit van zou komen, maar de bijzondere omstandigheden die Trip en Monkey samen houden lijkt toch uit te groeien naar meer. De hele game maar afwachten, wanneer wordt het nou echt officieel iets tussen die twee? Trip laat Monkey niet gaan, en Monkey doet alsof hij haar maar vervelend en irritant vind, maar in de cutscene’s lijkt er toch echt meer te spelen. Het heeft mij in ieder geval aan het beeld gekluisterd, tot ik de game helemaal uit had gespeeld. Het is niet het meest schattigste koppel, maar het telkens ontkennen van Monkey en Trip maakt het toch een beetje aandoenlijk.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.