Over een paar dagen zal er meer nieuws bekend gemaakt gaan worden van de nieuwe Sims 3 uitbreiding Exotisch Eiland. Tot die tijd moet je het doen met de informatie en screenshots die je hieronder kan lezen.

Tijdens een Hand-on event kreeg onze Didi al de nodige beelden te zien van deze komende uitbreiding. Maar heel erg veel is er nog niet vrijgegeven van de uitbreiding, behalve dat je in de zee kan duiken en een woonboot kan maken. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk!

Naast het bewandelen van je nieuwe tropische oord kan je jouw Sims het leven van een vijf sterren resort laten ervaren. En wat is nu leuker dan hem zelf te bouwen en runnen? Je kan je resort voor het hele gezin maken, of kleine plekjes voor de geliefden creƫren. Of ga alleen en flirt aan de bar in het zwembad. je kan de kosten van je resort zelf bepalen en aan de slag gaan met het verdienen van sterren en hoe meer sterren, hoe populairder je resort.

Zijn jouw Sims dol op water, dan kan het wonen op een woonboot natuurlijk erg fijn zijn. Als je zat bent van je omgeving, dan verplaats je jouw woonboot toch gewoon naar een nieuwe locatie! Of pak een beetje van beide! Een huis half in het water en halfop land is ook een van de nieuwe mogelijkheden.Het leven onderwater is naast de woonboot helemaal iets nieuws. Je gaat op avontuur onder water, op zoek naar schatten en je kan zelfs bevriend raken met een zeemeermin. Ik zie een ‘Kleine Zeemeermin’ parodie aankomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.