Welk karakter haalt het bloed onder je nagels vandaan? Vandaag geven we antwoord op de vraag wie wij de Most annoying characters vinden.

Patricia: Angry Birds.. Ik heb er werkelijk waar niets mee! Ik vind ze eigenlijk allemaal stom en dan moet ik nog beginnen over die varkentjes… Nee, die mogen mijn deur voorbij gaan, alleen komen ze telkens weer opduiken met een nieuw spelletjes en nieuwe verhalen. Brr, niets voor mij!

Heather: Ik heb echt een hekel aan Daxter van Jak & Daxter. Dat beest is irritant, heeft een irritante stem, is arrogant en heeft overdreven praatjes. Oh, en die stomme vliegenmepper van ’em mag ie ook wel in z’n…, je snapt waar ik heen wil.

Svenja: Voor mij is de meest vervelende karakter in een game zeker wel Trahearne van Guild Wars 2. In je ´personal story` neemt hij de hoofdrol over en word jij een of andere side kick. Het is niets voor niets je ´personal story` ik verwacht dan zelf in de hoofdrol te spelen. Ook heeft hij zelden wat nuttigs te vertellen en doet hij niks nuttigs.

Laura: Larry Laffer van Leisure Suit Larry. Het is zo’n domme gast die alleen maar zijn P achterna loopt, hij haalt mij het bloed onder de nagels vandaan. Ik vind die games ervan ook helemaal niks.

Saskia: Mario, ik kan het niet helpen. “It is me Maaaaaaario”. Ben er intussen wel een beetje klaar mee. Iedereen blijft hem helemaal geweldig vinden, ik heb er helemaal niks mee. Hoeveel mensen tijdens carnaval weer voor Mario gingen, een tuinbroek kost niks maar een echt Mario petje moet gelijk 20 euro kosten. Wordt flink uitgemelkt.

Didi: Dat kan er voor mij maar één zijn en dat is de Rabbid van Rayman die later 20 eigen games kreeg, waarvan de eerste nog wel oke was maar daarna verveelde ik me er dood mee. Ik denk dat je de Rabbids ontzettend leuk zult vinden of je haat ze er is niet echt een tussenweg. Bij mij speelt het mee dat ik ze dagelijks in de winkel tegenkom en wij hadden er zelfs een beeld van anderhalve meter hoog van staan waar je dus iedere dag langs kwam, en moest zorgen dat hij mooi op gepoetst bleef. Ow wat kan ik die Rabbids schieten.

Sandra: Oei, dat is een moeilijke. Een karakter waar ik niet dol op ben is Frodo, uit Lego Lord of the Rings. Ik was bij de films al niet gek op dit karakter, en in de games is dat net zo. Hij ligt me gewoon niet, en als mijn broertje of vriend dan meespeelt of je moet zelf een stuk als Frodo spelen, dan wordt ik echt steeds chagrijniger. Zelfs aan het loopje van dit kleine lego-poppetje kan ik mij gaan irriteren als hij lang genoeg in beeld is.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.