Welk karakter zij jij wel willen zijn als het zou kunnen? Of voel jij je verbonden met een bepaald game-personage? Of misschien cosplay je deze wel eens? Vandaag: Game character you feel you are most like (or wish you were).


Patricia: Er zijn zoveel kick ass karakters dat dit best lastig kiezen is. Maar ik ga toch voor Sylvanas Windrunner uit de World of Warcraft serie. Sylvanas is stoer, sterk en toch ook wel een tikkeltje mysterieus. De voice actress van Sylvanas is Piera Coppola.

Heather: Ik zou graag Elika uit Prince of Persia willen zijn. Ze is niet alleen heel mooi, en weet haar mannetje te staan, maar die enorm charming Prince heeft ook nog eens een oogje op haar. Wat wil je nog meer?! Het feit dat ze dood was en weer tot leven gewekt werd door de god of darkness moet je maar even voor lief nemen…


Svenja: Moeilijk, er zijn namelijk een hoop vrouwelijke karakters waar ik wel op zou willen lijken. Zo heb je bijvoorbeeld Lara Croft een stoere meid. Maar ik denk dat ik wel graag zoals Sam van Gears of War 3 willen zijn. Het commentaar wat zij heeft soms op bijvoorbeeld Baird vindt ik helemaal geweldig. En ook zij is een stoere meid die voor zichzelf kan opkomen.

Laura: Prinses Peach. Het is misschien een beetje cliché, maar het is zo romantisch.. Steeds gered worden door een miniventje zonder paard, het is eigenlijk niet super bijzonder, maar het is zo schattig als hij bloost. Plus, ik denk dat Peach inmiddels zo veel uren heeft doorgebracht met Bowser, dat ze allang niet meer in een kooitje boven lava hoeft te hangen en gewoon een eigen master bedroom heeft in zijn kasteel.

Saskia: Ik zou wel meer willen zijn als SakuraRose, mijn World of Warcraft Monk. Ze is in balans en helemaal zen. Maar ze schopt je ook verrot als je in haar weg staat. Hoewel mijn main mijn Paladin is, of misschien wel was heeft intussen mijn Monk de beste gear. Er zijn veel dingen in WoW die in het echte leven handig zouden zijn. Een heartstone, zo snel ‘gold’ verdienen en flight paths tussen belangrijke plaatsen.

Didi: Ik vind mijzelf het meest terug in Chell het hoofdpersonage van Portal. Deze meid is namelijk koppig en geeft nooit op. Elke uitdaging gaat ze aan, en het maakt niet uit hoe moeilijk deze is. Daarnaast is ze ontzettend technisch en heeft ze een hoog IQ, dat laatste is bij mij niet helemaal van toepassing maar echt dom vind ik mezelf nou ook weer niet. En zeg nou zelf wie wil er nou geen portal gun.

Sandra: Ik zou heel graag Trip (Tripataka) van Enslaved – Odyssey to the west willen zijn. Ze is stoer en heel goed met techniek (en aangezien ik studeer om programmeur te zijn). Als ik een mannelijk karakter zou moeten kiezen, dan wordt dat Ezio Auditore, uit de Assassin’s Creed series. Want wat is nou een spannender beroep dan assassin zijn, over daken te lopen en van torens afspringen?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.