Vandaag is de 1939 multiplayer DLC map pack voor Tomb Raider beschikbaar via de bekende kanalen als PlayStation Store en Steam. Naast deze DLC zijn ook de launch packs beschikbaar om te downloaden. Je komt hier onder andere nieuwe wapens en multiplayer personages tegen.
Inmiddels zijn er al een aantal multiplayer mappen uit en komt begin mei nog een genaamd ‘Shipwrecked’. De lijst met mappen ziet er nu volgt uit:

1939 Multiplayer Map PackBevat twee nieuwe maps. Nu verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en Windows PC.• Dogfight: deze bunker uit de Tweede Wereldoorlog is gebruikt voor het uitvoeren van experimenten en is een dodelijk doolhof van bakstenen en cement die gemakkelijk je graf kunnen worden…• Forest Meadow: deze bosweide is een jachtgebied, vol open terrein die zowel voordeel kan bieden als een gevaar kan vormen. Wie is de jager en wie is de prooi?Shipwrecked Multiplayer Map PackBevat twee nieuwe maps. Verkrijgbaar vanaf begin mei voor Xbox 360, PlayStation 3 en Windows PC.• Lost Fleet: een enorm gestrand schip dient als gevaarlijk slagveld gevuld met bochten, hoeken en vallen.• Himiko’s Cradle: gevaar loert om elke hoek in deze bergtempel. Dit gebied is heilig voor de scavengers en zal je laatste rustplaats zijn als je niet voorzichtig bent.Caves and Cliffs Multiplayer Map PackBevat drie nieuwe maps. Nu verkrijgbaar voor Xbox 360 en vanaf half april voor PlayStation 3 en Windows PC.• Scavenger Caverns: een uitgebreid ondergronds netwerk van grotten die door de inwoners van het eiland worden gebruikt als gevangenis.• Cliff Shantytown: deze hoog in de bergen gebouwde nederzetting verbergt in de vele lagen de meest dodelijke vallen van het eiland.• The Burning Village: een felle brand houdt een verlaten Japans dorp in z’n greep en de brandende gebouwen bieden vele manieren om te ontsnappen of om je vijanden aan te vallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.