Een nieuwe dag van onze 30 dagen video game challenge. De vraag van vandaag is Your favorite character. Wat onze favoriet is kan je hieronder lezen, wat is jouw favoriete karakter?.

Patricia: Er zijn zoveel verschillende karakters.. Maar welke is dan mijn favoriet? Ik heb meerdere die ik leuk vind. Zo vind ik Yoshi erg leuk, maar Prinses Peach (roze!) ook wel, maar in De Sims kan je een eigen karakter maken. Dat vind ik erg leuk om te doen en zo vorm je wel een favoriet karakter.

Heather: Moeilijke vraag! Ik ga voor Joker uit de Mass Effect serie. Flight Lieutenant Jeff “Joker” Moreau heeft humor, en op de één of andere manier is het een karakter waar ik mij wel mee kan associëren. Joker is niet de ultieme held, hij heeft zelfs brozebottenziekte, maar toch is hij belangrijk voor de rest van de crew en het verhaal van de Mass Effect serie. Hij is de Average Joe(ker) held!

Svenja: Ik heb al heel snel een favoriete karakter in games. Zo kan ik de dames van Gears of War waarderen maar ben ik ook helemaal weg van de vrouwelijke Final Fantasy hoofdrolspelers. Maar als ik er een uit zou moeten kiezen dan wordt het Paine van Final Fantasy X-2. Voornamelijk omdat zij juist zo mysterieus is en sarcastische opmerkingen.

Laura: Mijn favoriete personage is waarschijnlijk Professor Layton. Ik noem hem liefkozend altijd Laylay. Hij is schattig, intelligent en natuurlijk erg hoffelijk. Bovendien kan ik me dagen vermaken in zijn gameserie, dus Professor Layton is zeker weten een favoriet.

Saskia: Lili, overall lekker ding en ze schopt je ook nog eens helemaal verrot. What more is there to say!

Didi: Ik ben heel slecht in iets kiezen en als mij gevraagd word naar een favoriet vind ik dat zo ontzettend lastig. Ik ben namelijk erg wispelturig en ben al snel over enthousiast over iets waar ik vijf jaar later van denk, pff dat ik dat leuk vond. Als ik dan nu toch een keuze moet maken kies ik voor Harley quinn en dan vooral de Harley uit Batman Arkham City. En als we het over speelbare karakters hebben dan stem ik voor Link gewoon omdat ik daar al zoveel avonturen mee heb beleefd.

Sandra: Mijn meest favoriete karakter uit games is toch echt Trip (of Tripataka) uit Enslaved – Odyssey to the west. Ze is een echte durfal, met leuke humor en is heel goed met technische snufjes, net als mij. Dat is waarom ik zo gek op haar ben, ze is een echte stoere chick die niet bang is voor techniek of avontuur.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.