Zoals ieder jaar verschijnen er met 1 april veel grappen van games, developers, publishers en voor het eerst dit jaar ook van Female-Gamers! We hebben alle gamegrappen van 2013 voor jullie verzameld in 1 grote 1 april topic.
De grappen uit vorige jaren kun je hier 2012 en hier 2011 teruglezen. Ook dit jaar zijn er weet zat gamegerelateerde grappen op het web verschenen. We hebben geprobeerd alles te verzamelen. Als we wat missen mag je dat natuurlijk in de comments posten!
We beginnen met de Mediamarkt. Hoewel dit misschien niet zoveel met games te maken heeft is hun 1 april grap wel leuk. Voor de hobby tatoeëerder en voetbalfan hebben ze nu een “Simple Tattoos Easy Tattoo TT0104” machine in de webshop. Dit niet alleen, je krijgt er ook nog eens 4 voorbeeld kampioens- sjablonen bij! Je kunt hem hier voor €149,- ‘kopen’.

Voor het eerst kwam Female-Gamers zelf ook met een 1 april grap! Deze kun je hier vinden.
Google Maps komt met de optie geheime schatten zoeken! Ga eropuit met je piratenmap op zoek naar schatten bij jou in de buurt, of waar dan ook op de wereld! De schatten zijn helaas niet aangegeven, dus het kan zijn dat het even duurt voor je een schat vind.

Google komt met Google Nose. Na het zoeken met plaatjes en woorden gaat Google een database aanleggen met aroma’s en geuren.


De website http://www.gamer.nl komt met een review van het Kinder Surprise ei. Weten wat ze ervan vonden? Je kunt het hier lezen!

Apple komt met een nieuwe console genaamd de iPlay! De introductievideo vind je hieronder.


League of Legends komt met de game League of Legends Cho’gath Eats the World. Er staat een timer bij, dus het kan zijn de de website daarna weer verdwijnt.

Hoofdredactrice Patricia vond het zowaar jammer dat dit een grap bleek te zijn. Volgens Kotaku komen ze in Japan met de geniale uitvinding, pizza in blik. Dat niet alleen, ze komen ook nog met een smart phone bed, PlayStation homepagina in tabloidvorm, water aanmaakpudding, een Google typemachine voor Japanse karakters, Redbull blikjes met een knipoog naar de groep ARB48, Shizuoka Prefecture zou zijn naam veranderd hebben in “Silent Hill Prefecture”, knuffelkussens met Pop’n Music karakters, Tokyo’s Shibuya Station krijgt savepoints, beroemde manga karakters in nieuwe Xbox 360 games, “iKA” de levende inktvis E-reader en als finale werd Back to the Future IV nog even aangekondigd.

Far Cry 3 komt met een nieuwe expansion.


Razerkomt met hun Naga Phone update. “Razer Naga and Phone in the Own with the new Synapse 2.0 Naga Phone Update”. Fans waren enthousiast en lieten maar al te graag op de facebookpagina hun nieuwe telefoon/computermuis zien.

Tweakers en Bokt.nl komen met een gezamenlijke datingsite. IT-ers en paardenmeisjes kunnen elkaar op deze manier online ontmoeten. “Tweakers en Bokt.nl, de grootste Nederlandstalige website voor paardenliefhebbers, zijn een datingsite begonnen waarbij met behulp van geavanceerde technologie een match tussen gebruikers van de twee sites wordt gemaakt. De eerste resultaten zijn hoopgevend. “
Facebookgame Marvel: Avengers Alliance komt met het nieuws dat Galactus en Aunt May als speelbare karakters naar de game komen. Galactus is op de foto niet meer dan een enorme voet.

Valve lekt Half-Life 4, exclusief voor Linux. Dit is één van de grappen die ik persoonlijk heel gemeen vind, want een vervolg op de laatste Half-Life game is ongeveer net zo’n mythe geworden als BigFoot. Toch vinden ze het bij Valve nogal grappig om zout in de wonden te strooien en maken ze er een 1 april grap van! Dat niet alleen, ook Steam doet nog een duit in het zakje door Half-Life 2: Episode Three op Steam aan te kondigen.

Square Enix onthult 8-bit Deus Ex: Human Defiance. Hieronder de beelden.


Menig gamer wacht ieder jaar op de 1 april grap van World of Warcraft. Dit jaar komen ze niet met een originele grap. Het enige wat we kunnen vinden is Crabby. Crabby is een parodie op Clippy, dat paperclipje van Microsoft Office. Crabby kon je vandaag op de World of Warcraft forums vinden.

SEGA heeft naar mijn mening van alle 1 april grappen toch wel het meest zijn best gedaan op uitwerking. Ze kondigen Football Manager 1888 aan! Facking old skool. En daarnaast hebben ze nog iets met geiten.


Nokia komt met de touch screen microgolfoven. De Nokia 5AM-TH1N6 Constellation is een microgolfoven met touch screen-mogelijkheden. Het design lijkt erg op de Lumia-smartphones. De microgolfoven werkt op zo’n 5000 watt. De oven kan je ogen volgen en zo inschatten wanneer je kijkt, en de temperatuur aanpassen als je blik hongerig word. Ook kun je je voedsel delen en anderen kunnen er punten op geven.. De prijs is 399 euro, en er komt ook nog een kleinere variant “voor niemand in het bijzonder”.

Youtube stopt ermee. Maar niet voordat de allerbeste Youtube video ooit is gekozen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.