Sommige vragen zijn lastig in onze 30 dagen Video Game Challenge. Voor de vraag van vandaag moesten we ook weer flink nadenken, Game with the best cut scenes.

Patricia: World of Warcraft heeft veelal mooie cut scenes. Ik kijk er erg graag naar, het voelt aan als een film en ziet er net wat mooier uit dan de karakters in de game zelf, ik kan er erg geboeid naar kijken! Deze cut scenes zijn ook terug te vinden via bijvoorbeeld Youtube.

Heather: Vaak vind ik cutscenes een beetje irritant, omdat ik verder wil gamen. Als ik ze niet kan overslaan zijn ze helemaal irritant. De cutscenes in World of Warcraft Mists of Pandaria, komen in enorme aantallen maar die zijn wel te doen.

Svenja: Na een beetje Tomb Raider te hebben gespeeld kan ik zeggen dat voor mij persoonlijk dat de game is met de beste cut scenes. Alles is zo mooi afgewerkt en loopt vloeiend in elkaar over.

Laura: PaRappa the Rapper. Die schattige verhaaltjes over dat hij een ander figuurtje het hof wil maken en die gekke figuren die hij allemaal tegenkomt in zijn weg ernaartoe. Geweldig.

Saskia: Dan kom ik toch weer uit op World of Warcraft. De cinematics komen sinds Cataclysm steeds vaker terug. Als je net pandaria in gaat dan begin je met een hele boze Hellscream en soms krijg je gewoon een heel mooi Pandaran verhaal te zien. Heel verschillend allemaal en vaak voegt het echt iets toe aan de quest of het verhaal waar je mee bezig bent. Al zou ik toch bijna ook aan Diablo III gaan denken. Als Leah evil gaat of je tyrael in full form ziet. Blizzard Cinematics/ cutscenes overall zijn gewoon heel goed!

Didi: Nu kan ik heel hard mijn best doen om te bedenken welke games ik de afgelopen jaren heb gespeeld waar veel toffe cutscenes in zaten maar dan kom ik toch op één game uit waar ik vaak dubbel lag van het lachen. En dit is de game Wario Ware Smooth Moves voor de Wii. De geniale tussen stukjes met grapjes en domme teksten.

Sandra: Alle Assassin’s Creed games hebben hele mooie cut scenes, en daarnaast zijn de cut scenes van Enslaved ook heel mooi. Soms wou ik dat ze er een library van hadden in het menu om ze allemaal terug te kijken. Heerlijk als een game mooie graphics en verhaallijn heeft.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.