Eigenlijk zou iedereen de volgende game moeten spelen, tenminste dat vinden wij. We hebben verschillende interesses in games, dus heb je een mooi lijstje! A game everyone should play.


Patricia: Skylanders Giants is zo leuk, zo gekleurd, zo uitdagend en telkens weer anders. Het verhaal is leuk en de karakters zijn lollig en arrogant. Het is echt leuk om te spelen en ik raad het bij deze aan iedereen aan.

Heather: World of Warcraft. Gezellig iedereen sociaal achter de PC. Enorme raids maken, chatten, en gear vergelijken. Als je elkaar dan toch een keer in het echt ontmoet en er onenigheid ontstaat kun je elkaar uitdagen voor een in game duel! Het lijkt mij eigenlijk verschrikkelijk, maar ik kan zo snel even niks anders bedenken.

Svenja: Zelf ben ik meer van het iedereen moet spelen wat hij of zelf leuk vindt, maar een gamereeks waarvan ik vind dat iedereen hem ´moet` spelen of tenminste een ervan is Final Fantasy.

Laura: Zelda: A Link to the Past. Het is zo’n epische game met geweldige muziek en een mooie grote wereld.. Hij heeft voor veel gamers de basis gelegd voor hun hobby en ik denk dat elke gamer een keer een Zelda-game ervaren moet hebben.

Saskia: World of Warcraft, kom bij de horde! Je hebt altijd wel iemand om mee te spelen. Of je nu in de Looking For Raid met 25 onbekende speelt of je met leuke guildie een heroic gaat doen. Heb je geen zin in mensen? Dan ga je toch lekker vissen of een achievent doen. Je hebt niet altijd mensen nodig.

Didi: Echt iedereen moet ooit een zelda game hebben gespeeld. Eigenlijk maakt het dan nog niet eens zoveel uit welke, maar dit hoort gewoon een beetje bij je opvoeding. Mijn kinderen krijgen later gewoon de NES zelda’s voor geschoteld of ze nu willen of niet. Samen dingen ontdekken en puzzelen is toch het leukste wat er is. En stiekem zijn de games nog educatief ook.

Sandra: Het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar als ik een game moet aanraden vind ik Alice: Madness Returns een heel coole game waar ik graag meer mensen mee zie spelen. Het heeft fantasy, bloed en andere gore dingen maar heeft ook een heel vreemde verhaallijn. Je moet er maar van houden, maar ik vind het een aanrader.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.