Kom achter de waarheid van het T-Abyss virus in Resident Evil Revelations. Dit verhaal speelt zich af tussen Resident Evil 4 en Resident Evil 5 en geeft je weer de mogelijkheid om het lot te volgen van onder andere Chris Redfield en Jill Valentine.

De game biedt vele extra’s zoals een nieuwe angstaanjagende vijand, een extra moeilijke mode en verbeteringen aan de Raid Mode zoals nieuwe wapens en skill sets en de mogelijkheid om als Hunk en andere karakters uit de voorgaande series te spelen. Ook kan je Resident Evil Revelations spelen in een solo of co-op modes, zowel online als offline.

Vanaf 24 mei 2013 beschikbaar voor de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U en de PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.