Vanaf maart 2013 kunnen spelers met het vervolg uit 2010 (Metro 2033), aan de slag gaan met Metro: Last Light. De game die naar de Xbox 360, PlayStation 3 en PC komt is vanaf volgende week beschikbaar als pre-order.
De eerste exemplaren van Metro: Last Light zullen worden verkocht als een Limited Edition vol exclusieve content. De Metro: Last Light Limited Edition bestaat uit de standaard versie van het spel met ‘Ranger Mode,’ de populairste modus van Metro 2033, om de ultieme, meeslepende Metro ervaring te beleven. Daarnaast bevat de Limited Edition ook de Ranger load-out, met bonus military range kogels waarmee je wapen upgrades of apparatuur kan kopen, en het dodelijke Russisch geweer de AKS-74U.Huw Beynon, Creative Strategist bij THQ:

“‘Ranger Mode’ zorgt voor de ultieme Metro ervaring. Men beschouwt het terecht als een van de meest meeslepende, sfeervolle uitdagingen in gaming en we denken dat fans erg blij zullen zijn om het terug te zien in de Metro: Last Light Limited Edition”

Om de gratis upgrade naar de Limited Edition te kunnen waarborgen, is Metro: Last Light vanaf volgende week beschikbaar voor pre-order bij onder andere Gamemania, Bol.com, Smartoys, Free Record Shop, Bart Smit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.