Vanaf vandaag gratis beschikbaar voor de iPhone- en iPad, ZombiU. Ubisoft geeft je deze app om jezelf te beschermen.Een extreem besmettelijk, kannibalistisch virus grijpt om zich heen. Blijf alsjeblieft rustig. De regering werkt aan een tegengif en verwacht dit binnen enkele dagen af te hebben. Gebruik tot die tijd deze app om jezelf te beschermen. Hoe lang overleef jij zo’n virus? Deze game heeft een infectiesimulator. · Leer alles over het virus, de fysieke symptomen en gedragspatronen.· Kijk wat er gebeurt als je zelf gebeten wordt door een zombie.· Zie hoe de symptomen je transformeren in een vleesetende zombie.· Deel je foto via Facebook, Twitter en email.Laat een noodbericht achter. · Laat een bericht achter om anderen te laten weten dat het goed met je gaat!· Neem je eigen persoonlijke video op en deel deze via Facebook en Youtube.NOTE: Deze app is niet geschikt voor kinderen. De app maakt gebruik van afbeeldingen ongeschikt voor deze doelgroep. Vereisten: Compatibel met iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (4e generatie), iPod touch (5e generatie), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation), iPad Wi-Fi + 4G, iPad (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini en iPad mini Wi-Fi + Cellular. Vereist iOS 5.0 of nieuwer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.