Ubisoft neemt spelers mee op een onvergetelijke vakantie met de release van Far Cry 3. Je leven zal na FarCry 3 nooit meer hetzelfde zijn! Ben je in het bezit van een iPhone, dan is de Insanity Mirror App een aanrader.

In Far Cry 3 treden spelers in de voetsporen van Jason Brody, een man die zichzelf moet zien te redden op een mysterieus, tropisch eiland. In dit woeste paradijs gelden geen regels en is geweld aan de orde van dag. Spelers bepalen hoe het verhaal verloopt, welke gevechten zij aangaan en wie vriend of vijand is. Als Jason Brody baan je je al slaand, schietend en sluipend een weg moeten over het gevaarlijke eiland.

Far Cry 3 is sinds vandaag beschikbaar voor de PlayStation 3, PC en Xbox 360. Spelers komen ook oog in oog te staan met hun eigen krankzinnigheid met de gratis mobiele Far Cry 3 Insanity Mirror-app. Deze laat je een gestoord gesprek met jezelf voeren en is nu beschikbaar voor iOS. Download de Far Cry 3 Insanity Mirror App in de AppStore. Je moet wel 17+ zijn om deze te mogen downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.