Vanaf vandaag kan jij, mits je een PlayStation 3 Premium lid bent, je in een nieuwe stadsoorlog storten met de uitbreiding Battlefield 3: Aftermath! Je krijgt vier nieuwe mappen en moet op een compleet nieuwe manier oorlog voeren. Are you ready soldier?

Aftermath is de vierde uitbreiding voor Battlefield 3 en is beschikbaar voor de PlayStation 3 Premium bezitters. Deze hebben dus de primeur. Vanaf 4 december zal deze uitbreiding beschikbaar worden voor de Xbox 360 en PC Premium bezitters. Het ‘gewone volk’ mag de uitbreiding spelen op 11 december (PlayStation 3) en 18 december (Xbox 360 en PC).

In Battlefield 3: Aftermath vecht je je een weg door gehavende districten, straten en steden in drie nieuwe voertuigen, waaronder aangepaste voertuigen voor troepentransporten en een burgervoertuig dat is aangepast om de vijand rake klappen toe te brengen. Verder wordt in Battlefield 3: Aftermath ook het speltype Scavenger geïntroduceerd, waarin alles draait om het behalen van doelstellingen. Met maar één handwapen tot je beschikking, word je in een omgeving gedropt waar je krachtigere wapens moet zien te vinden om samen met je team te overleven. Daarnaast beschik je in Battlefield 3: Aftermath nu over een nieuwe, dodelijke en veelzijdige kruisboog, waarmee je je vijanden geruisloos uitschakelt. Je krijgt ook tien nieuwe opdrachten, dogtags, trofeeën, prestaties en nog veel meer.

Eerder verschenen de uitbreidingen:

  • Battlefield 3: Back to Karkand
  • Battlefield 3: Close Quarters
  • Battlefield 3: Armored Kill

Battlefield 3: Aftermath is de vierde die dus tussen nu en 18 december beschikbaar zal zijn. Een vijfde deel staat ook al op de planning met de titel; Battlefield 3: End Game. Deze staat gepland voor maart 2013. De launch trailer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.