Het is even geleden dat we een game bruiloftsartikeltje hadden, maar nu rond Halloween heb ik weer een leuke bruiloft voor jullie. Wat dachten jullie van een Left 4 Dead 2 zombie trouwerij?

Tijdens een dubbelde ceremonie trouwden Donna Mills & Stephen Craddock en Clare Walsh & Steven Curtis op een kerkhof in Manchester. Het lijkt wel een ‘post apocalyptische’ scene. Waar een Left 4 Dead 2 bloemstuk de lijkwagen siert. Zelfs het bruidsboeket is voorzien van een passende look. De lijkwagen vervoert de stellen naar hun ‘leven na de dood’ feest.

Deze bijzondere taart hoorde niet bij de Left 4 Dead 2 trouwerij, maar past zeker in de sfeer. Wat is er beter dan een cake topper die je zombies van je taart jaagt? Teamwork!

Nu zijn niet alle zombies uit games, maar een zombie-thema als bruiloft wordt vaker gebruikt dan je misschien denkt. Zo wilde Jesse Embry & Jennifer Wilson trouwen tijdens de jaarlijkse ‘Zombie Attack’ in Louisville. De volledige aanhang werd opgedirkt in zombie outfits. Het idee was dat de bruid en bruidegom onderweg naar hun huwelijk omgekomen waren in een auto-ongeluk en nu als zombies toch wilden trouwen. De hele familie werkte mee.

Overigens is een hele bruiloft niet altijd nodig. Zo wilde Ben Lee zijn vriendin Juliana Park origineel ten huwelijk vragen. Hier ‘verpeste’ een zombie een romantische picknick. De picknick werd verstoord door een vleesetende zombie (oké beste vriend Jason). Ze verdedigen zichzelf met de broodmessen en een schop die daar toevallig ligt.

Wil jij als een stelletje zombies trouwen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.