In de laatste update voor The Sims FreePlay zijn de jonge tiener Sims geintroduceerd. Laat dus nu jouw peuters opgroeien (koop wel even een taart!) tot een tiener, want ook de Sims kids kunnen niet eeuwig jong blijven.

In deze update heb je niet alleen de feature dat er Sims peuters op kunnen groeien tot Sims tieners, maar er is meer:

  • Jonge tieners – Vier de verjaardag van je peuter met een versgebakken verjaardagstaart en kijk hoe ze opgroeien tot jonge tiener-Sims!
  • Simstad Basisschool – Bouw de school op de stadskaart en geef je jonge tiener-Sims de beste scholing die voor Simdollars te koop is! Help ze met hun huiswerk en om goede cijfers te halen om nieuwe voorwerpen te ontgrendelen.
  • Het Sportcentrum – Doe aan spannende sporten zoals karate en ballet. Oefen elke dag en kijk hoe je jonge tieners steeds betere sporters worden en nieuw materiaal ontgrendelen.
  • Nieuwe spullen – Volledige kledingsets, aanpassingen en spulletjes voor de schoonheidssalon om te ontdekken voor je jonge tieners
  • Nieuwe voorwerpen – Richt de slaapkamer van je tiener in met nieuwe accessoires of zet een trampoline neer voor een lekker potje roetsjen!
  • Game Center-prestaties – ‘Ga aan boord’ van de partyboot, voeg buren toe via Game Center en voltooi prestaties om Game Center-punten te verdienen!

Heb je nog geen Sims FreePlay? Dan kan je deze downloaden in de App Store of via Google Play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.