Op de officiële website van De Sims 3 is een nieuwe blog verschenen met daarin meer nieuws over Jaargetijden en dan specifiek de zomer. Er zijn een aantal screenshots gedeeld met daarbij informatie over wat je kan verwachten op een zomerse dag in De Sims 3!
Zonnen & AfkoelenDe temperatuur kan erg verschillen in de Jaargetijden uitbreiding. Zo kan het in de ochtend lekker koel zijn en in de middag snikheet worden. Als jouw Sim te lang in de warmte buiten blijft gaan ze zweten en kunnen zelfs spontaan ontbranden. Maar er zijn genoeg manieren om koel te blijven, draag badkleding, gebruik een parasol, eet een ijsje of ga binnen zitten. Zo zorg je er voor dat jouw Sim niet oververhit raakt. Heb je de nieuwe ‘Immuun voor hitte’ levenslange beloning gekozen, dan kan je Sim gewoon genieten van de warmte zonder bijwerkingen.

Een voordeel van de zon is dat jouw Sims hun mooie badkleding kunnen showen en aan hun kleurtje kunnen werken. Blijven ze te lang in de hete zon liggen dan kunnen ze flink verbranden.

Een andere optie om een kleurtje te krijgen zonder te verbranden is het kopen van een spray tan machine. Ondanks dat deze machine een egaal kleurtje beloofd is dit niet altijd haalbaar. Zo kan jouw spray tan mooi egaal op je Sim zitten, maar soms ziet het er hilarisch uit als het apparaat niet goed werkt vanwege een storing of dat er kinderen in de buurt zijn die een geintje uithalen.

Je Sims kunnen afkoelen door een duik te nemen in het zwembad of erin springen met de nieuwe duikplank, jawel de duikplank is weer terug van weggeweest! Als jouw Sims in het zwembad hangen kunnen ze ontspannen drijven op een opblaasbare ligstoel. Deze kan je ook meenemen naar het strand om in de zee te dobberen.ZwemmenZoals je al eerder hebt kunnen lezen zal het in deze uitbreiding voor het eerst mogelijk zijn dat jouw Sims kunnen zwemmen in de zee. Maar ook in het plaatselijke meertje of de rivier. Heb je een eigen wereld gemaakt en zit hier een zee, rivier of meer bij, dan kunnen ze hier ook gewoon in zwemmen. Zolang deze maar niet op een woon- of openbare kavel geplaatst zijn. Belangrijk is een helling zodat je Sim makkelijk het water in kan lopen.

Je Sim kan gaan zwemmen in het grote meer in Twinbrook op een regenachtige dag.
Of een romantische duik nemen in de rivier in China!

Zomer Festival

Na een dagje strand kan je met jouw Sims naar het ‘Zomer festival’. Elk seizoen heeft zijn eigen unieke activiteiten. Zo kan je in de zomer bijvoorbeeld het gezicht van je Sim laten schilderen, je goals oefenen of meedoen aan een hot dog eet wedstrijd.

Tijdens het festival kan je ‘snow cones’ (sneeuw kegels) kopen bij een stand. Er is ook een versie voor thuis om je eigen snow cones te maken, deze is kleiner en kan je op een aanrecht plaatsen.uurwerk!

Als de zon ondergaat is het tijd om je vuurwerk af te steken! Onder dit vuurwerk vallen spinners, raketten, rookbommen en nog veel meer. Net als zwemmen zijn rotjes ook een activiteit die je het hele jaar kan doen. Tijdens de zomer periode kunnen de rotjes in de aanbieding zijn, tijd om flink in te slaan dus!

Omdat het meeste vuurwerk gevaarlijk is voor kinderen zijn er sterretjes!! Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende types, wit en regenboog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.