De Timemanagement Game Emily’s Wonder Wedding is onlangs aangekondigd met verschillende nieuwtjes. Inmiddels is de game speelbaar, maar is deze nog niet voor de volle 100% klaar. Elke week speel je een nieuwe aflevering en voor de volledige game wacht je tot (richtlijn) december.

 

De makers van Delicious Emily’s Wonder Wedding willen de fans blijkbaar niet lang laten wachten op de nieuwe Delicious Emily game. Daarom lanceren ze elke week één aflevering die je kan spelen. Zo voelt de game als soap die elke week een nieuwe aflevering heeft en leef je samen met Emily en haar familie toe naar de grote dag..

Tenminste dat is het einddoel! Wat er allemaal nog zal gebeuren is dus elke week een verrassing. In totaal zijn er 25 afleveringen op verschillende manieren aan te schaffen. De eerste aflevering is gratis en daarna kan je de afleveringen los kopen voor € 1,99, in een bundel van 7 afleveringen voor € 10,45 (25% korting) of koop de game volledig voor € 29,95 (35% korting) en krijg elke week de aflevering gratis.

Afleveringen tot nu toe

Bij het lezen van de omschrijving per aflevering heb je al een klein idee wat er gaat gebeuren. Maar hoe dit dan in het spel is verwerkt kom je alleen achter als je de afleveringen speelt.Wat vind jij van deze manier van spelen? Elke week wachten op een nieuwe aflevering?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.