Je kunt denken “hoe is het mogelijk?!?!”, maar op de dag van de officiële release (namelijk vandaag) heeft de eerste speler level 80 al bereikt. Dat meldt MMO Culture.Oké de game is vandaag pas gelanceerd, maar als je Guild Wars 2 pre-orderde kon je al sinds 25 augustus spelen. Speler Surfeuze en zijn guild War Legend hebben de afgelopen drie dagen gebruikt om hem tot 80 te helpen. Surfeuze heeft tot en met level 60 ‘normaal’ gespeeld. Dus veel PVE. Daarna heeft hij van 60 tot en met 80 helemaal gedaan door te “craften”. Dit heeft hij niet helemaal zelf gedaan. Zijn guild heeft hem alle benodigde materialen gegeven. De guild benadrukt dat er geen enkele regel gebroken is om level 80 te halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.