Meestal speel ik mijn Kinect spelletjes alleen. Tennissen of boksen met Kinect Sports deel 1 en 2 of gekke mini games doen in Raving Rabbids. Ja, ik vermaak me prima alleen achter mijn Xbox 360 Kinect. Tot afgelopen weekend..Afgelopen weekend was mijn nieuwe vriendje hier en het weer was niet heel erg uitnodigend om naar buiten te gaan. Dus leek het mij leuk om achter de Xbox 360 Kinect samen een spelletje te gaan doen.

Kom maar op Raving Rabbids met jullie mini games, yay. Dat ging allemaal hartstikke leuk. Er kwamen minigames voorbij als het beeld schoonlikken, X-ray’s schoonvegen, op Rabbids stampen en een bult headbangen. Totdat we projectielen moesten gaan ontwijken, dan ren je dus beide door dat veld om maar niet geraakt te worden. En hier is mijn arme voet de dupe van geworden. Ik ben een blote voeten mens, dus thuis loop ik altijd op blote voeten. Zo dus ook toen wij samen aan het Kinecten waren. Mijn vriendje daarentegen speelde gewoon op zijn schoenen. We keken zo naar de projectielen op het scherm dat we vergaten naar elkaar te kijken. Rara, wie gaat er vol op mijn voet staan? Inderdaad mijn vriendje. Nu heb ik een dikke blauwe plek op mijn voet. Hebben jullie al eens Kinect verwondingen op gelopen? Want tot afgelopen weekend was spierpijn het enige waar ik last van had, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.