In Borderlands hadden we Lilith (Siren). In Borderlands 2 hebben we Maya (Siren). En we hebben Ellie. Hoewel ze geen speelbaar karakter is, is ze zeker het noemen waard.

“opposite of how most females tend to be represented in games”, zo werd Ellie genoemd op PCgamer. Ellie is één van de zussen van Scooter. Scooter werkt als monteur in New Haven en T-bone Junction. Gearbox kreeg een aantal vragen voorgeschoteld door Tyler Wilde van PCgamer.Wie is Ellie?

Ellie is Scooter’s zus. Het doel met Ellie was, dat we een karakter nodig hadden die ons nieuwe Bandit Technical voertuig zou introduceren, en gezien Scooter al ergens anders in de game zat, was het niet logisch om het hem te laten doen. Scooter is nog steeds de ‘car guy’ in ons universum en we vonden dat de persoon die de nieuwe auto ging onthullen wel een connectie met hem moest hebben. En zo werd Ellie geboren.

Hoe is haar ontwerp ontstaan?

Ellie is één van Moxxi’s dochters uit Borderlands 1. Gezien ze Scooter’s zus was, wisten we dat we een uitdaging hadden om met een karakter te komen die niet in de schaduw van Scooter’s persoonlijkheid zou staan.Origineel kwamen we met een design waarbij Ellie enorm gespierd en ruig zou zijn. Ze zou uiteindelijk meer mannelijk worden dan Scooter. Deze gespierde dame zou uiteindelijk te ruig en te gespierd zijn. Daarom besloten we haar wel enorm te houden, maar met meer ronde en zachte vormen. Op deze manier bleef ze een sterke vrouw met haar eigen unieke silhouet en stijl.

Was het animeren van zo’n uniek karakter een extra uitdaging?

Ze had zeker wat uitdagingen speciaal vanwege haar grote. We gingen door vijf verschillende herhalingen van nek-vet en het positioneren ervan zodat ze oogcontact kon maken zonder dat haar nek er raar uit zou zien. Om haar balans een beetje geloofwaardig te maken had ze speciale bouw nodig. Haar volledige model moest verder naar achteren leunen om haar buik en borst te compenseren. Over borsten gesproken, Ellie is 1 van de 2 vrouwelijke karakters in de game die een speciaal borstmodel kreeg. Onze animators hebben een regel dat cup maten boven cup D een speciaal model en animatie moeten hebben. Het enige andere karakter met een ‘speciale borsten’ is Moxxi. Ellies moeder.

Slaat ze ooit iemand met die grote sleutel?

Nee, maar ze vermoord wel een vent in minder dan twee seconden nadat je haar ontmoet hebt. Dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.