Er is een teaser trailer verschenen van Emily’s Wonder Wedding! In de voorgaande game kon je meemaken dat Emily en haar Patrick zijn verloofd. Dan zouden ze nu moeten trouwen, toch? Toch?! Wat hebben schapen eigenlijk met het verhaal te maken?

 

Natuurlijk zit er een heel avontuur om de bruiloft heen. Emily haar schoonmoeder arriveert rondom de bruiloft en dan begint het wat te spoken. In de trailer zie je dat Emily weer op verschillende locaties is en de handen uit de mouwen steekt, maar haar verloofde is nergens te vinden.Gaat de bruiloft uiteindelijk nog wel door?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.