Vanaf 25 mei komt Mario op je Nintendo 3DS tennissen. De spelvariant Special Games van Mario Tennis Open laat spelers hun tennisvaardigheid verbeteren in tennisspellen met een Mario-twist.
Je kunt onder andere aan de slag in Super Mario Tennis, waarin het gebruikelijke tennis invloeden heeft uit het klassieke Super Mario Bros. Spelers kunnen zich een weg spelen door bekende omgevingen, waar ze hun tennisslagen kunnen gebruiken om Goomba’s en Koopa’s te raken.
Kies je favoriete personages uit Mushroom Kingdom of je eigen Mii-personage en betreed het tennisveld. Kleed je Mii-personage in de juiste tennisoutfit met bijvoorbeeld Mushroom Kingdom-stijl die er niet alleen tof uitzien, ze verbeteren je tennis vaardigheden ook nog eens, van Bowsers favoriete racket, een Bullet Bill-kostuum tot de tennisschoenen van prinses Peach.

Naast enkelspel, kun je ook met maximaal vier spelers online strijden in het dubbelspel. Het is ook mogelijk om online te spelen voor de hoogste positie in de klassementen van de Open Match-stand. Je kunt met andere Nintendo 3DS-bezitters in dezelfde ruimte spelen of tegen verre tegenstanders via een verbinding met draadloos internet, waarbij zowel met als tegen elkaar kan worden gespeeld. Spelers kunnen de touchscreen besturing gebruiken, of met de traditionele knoppenbesturing bewegen. Het is ook mogelijk om zonder het spel te onderbreken over te schakelen naar de ingebouwde bewegingsbesturing van het Nintendo 3DS-systeem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.