Nickelodeon Dance had woensdag zijn launch party in het Global Dance Centre in Amsterdam Zuidoost. In de dansschool van Shaker, Nederlands bekendste hiphopchoreograaf, werd er flink gedanst en gegamed door kinderen en hun ouders.
Kinderen vanaf 3 jaar mochten de nieuwe videogame van 2K Play, uitproberen op de Nintendo Wii. Als grote verrassing kwam Dora zelf ook nog even meedansen. De game bevat de personages en muziek uit de populaire preschool series Dora, Go Diego Go!, de Backyardigans en The Fresh Beat Band.  Nickelodeon Dance bevat dansoefeningen, speciaal ontwikkeld in samenwerking met een Emmy erkende kinderchoreograaf, en fitnessoefeningen die zelfs voor volwassenen een aardige lichamelijke inspanning vereisen. Shaker, die speciaal voor deze middag met de aanwezige kinderen een Nickelodeon Dance choreografie instudeerde:

‘’Toen ik het spel voor het eerst speelde, was ik verbaasd over het tempo en de inspanning die je moet leveren. Dit is echt een te gekke manier om kinderen tot bewegen aan te zetten en fit te houden. Het spel is prima te spelen door de kleintjes, maar voor de ouders ook hartstikke leuk om mee te doen,’’

Nickelodeon Dance is nu verkrijgbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.