Vanaf juni is er weer een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3, genaamd Katy Perry Pakt uit. In De Sims 3 Katy Perry Pakt uit kunnen spelers de leventjes van hun Sims een beetje zoeter maken met spullen in de snoep-stijl van Katy Perry.

Decoraties, meubels, voorwerpen en natuurlijk kleding en kapsels a la Katy Perry. Hiermee kunnen de huizen en buurten van de Sims 3 omgetoverd worden tot een vrolijk Candyfornia, compleet met cupcakegitaren, speeltoestellen van snoep en heerlijke suikerspin bomen. Bovendien kunnen spelers luisteren naar Katy Perry’s hit Last Friday Night (T.G.I.F), die ze speciaal voor De Sims 3 Pakt uit in het Simlish heeft opgenomen. De kleding die voorbij komt heeft Katy Perry op de rode loper, in videoclips en tijdens concerten gedragen. Snoepfonteinen en picknick tafels in de vorm van een ijshoorn, niks is De Sims 3 Katy Perry Pakt uit te gek.
Perry:

“Ik vind het leuk om flink uit te pakken met De Sims 3 Katy Perry Pakt uit, Sommige accessoires vind ik zo fantastisch, dat ik ze in het echt na ga laten maken! Het is een van mijn persoonlijke levensdoelen geworden om ooit op een bananasplit bank te zitten.”

Ook de kant-en-klare locaties uit deze game zijn om je vingers bij af te likken. Spelers kunnen hun Sims laten zwemmen in het Natuurlijke Pattybad, een nieuw zwembad vol roze loungestoelen en een glijbaan met een dropthema. De Sims kunnen naar het park over het Bonbon Gazon lopen, waar ze zich uit kunnen leven op de speeltoestellen. Spelers kunnen hun Sims ook meenemen naar de Plezierige Taarthal, de charmante ontmoetingsplek van de stad. Life is sweet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.