Nintendo heeft een samenwerking met free-hotspot.com aangegaan. Hiermee krijg jij als Nintendo 3DS bezitter toegang tot een groots internationaal netwerk van gratis Wi-Fi Hotspots.
Ben je onderweg en zit je ergens in Europa, dan maakt jouw Nintendo 3DS automatisch* verbinding met het netwerk van free-hotspot.com als je in een van de vele grote fastfoodrestaurants of enkele hotelketens zit. Hieronder vallen onder andere McDonald’s, Burger King, KFC, Subway, Ibis Hotels en Etap Hotels in Europa.

Moet je wachten op je bestelling? Dan kan je heel makkelijk inloggen en via je SpotPass items verzamelen op je handheld. Het gaat om exclusieve content die bestaat uit onder andere 3D-video’s, berichten, extra content voor je software en systeemupdates en dit allemaal is gratis! Zo heb je de nieuwste downloadable titels makkelijk in je bezit, even downloaden en spelen!

*Vereist de installatie van de Nintendo 3DS internetbrowser. Als je de Nintendo 3DS internetbrowser nog niet hebt gedownload, moet je een systeemupdate uitvoeren via de systeeminstellingen van je Nintendo 3DS. Om deze aanbevolen systeemupdate uit te voeren moet je eerst voor “Systeeminstellingen” kiezen in het Home-menu van je Nintendo 3DS. Kies dan voor “Algemene instellingen” en blader naar rechts om voor “Systeemupdate” te kiezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.