Als je jouw pre-order plaatst voor de game Risen 2: Dark Waters krijg je exclusieve gratis download content. Risen 2: Dark Waters komt uit op 27 april 2012 maar wat zit er precies in deze exclusieve DLC?
De DLC heeft de naam “Treasure Isla” en bevat een extra verhaallijn, waarin de legendarische schat van ‘Captain Steelbeard’ blootgelegd wordt. Deze queeste gaat verder met een belangrijk element uit de eerste Risen game, die tot een spannend einde zal komen.

Het verhaal van de DLC draait om Harlok, een kok op Elenor, het schip van Steelbeard, die geheime aanwijzingen heeft gestolen die leiden naar de verborgen schatten van de kapitein. Harlok kan deze alleen met hulp van de speler vinden.Deze queeste neemt de held en Patty, de dochter van Steelbeard, mee naar een onbekend eiland met nieuwe omgevingen, veel onopgeloste puzzels, schatten om te verzamelen en mysteries die opgelost moeten worden. De speler ontdekt een legendarisch item (die alleen in deze DLC beschikbaar is), waarmee het karakter een permanente stat boost krijgt.

Risen 2: dark Waters komt uit voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.