Voor een reportage wordt er gezocht naar moeders/vrouwen die gamen in de leeftijdscategorie van 25-40 jaar. De hele oproep kan je hieronder lezen, schrijf jezelf niet meteen af als je niet in het plaatje past. Ook wordt er gezocht naar goede verhalen.Het is niet meer nodig om te reageren. Het artikel is inmiddels al verschenen.De Oproep:

Beste Female Gamers,Voor een artikel ben ik op zoek naar moeders/vrouwen die gamen(!) Vrouwen die niet kunnen wachten tot de kinderen naar school zijn om achter de computer te kruipen. Eigenlijk zoek ik (huis)vrouwen die gefascineerd zijn door de ruigere games en even later op het schoolplein vrolijk hun kind ophalen. Aangezien ik freelance journaliste ben, hangt het ervan af wie er reageert en welk tijdschrift ik daarbij vind passen. Ik werk samen met een fotografe. Pas je niet helemaal in het profiel, maar heb je wel een goed verhaal te vertellen over je fascinatie als vrouw voor games, dan willen we ook heel graag dat je reageert.Dank alvast!

Je kan een mail sturen naar het volgende mailadres met daarin natuurlijk jouw informatie oproep@female-gamers.nl. Wij zullen er voor zorgen dat jouw mail bij de juiste persoon terecht zal komen voor de reportage!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.