Vulture schreef: “Enkele anonieme filmmakers beweren dat een film van Assassin’s Creed zal nooit van de grond komen, vanwege de hoge eisen die Ubisoft aan het project stelt.”

Afgelopen september werd er gesproken over een Assassin’s Creed film. Sony Pictures sloot zelfs een deal met Ubisoft voor het maken van deze film. Alleen eist Ubisdoft volgens enkele Anonieme filmmakers echter volledige controle over het budget, het script en de releasedatum.

Een talentenbureau binnen Hollywood verklaart: “De overeenkomst tussen Sony en Ubisoft is een verspilling van inkt, papier en tijd.” Het bureau legt uit dat door deze deal de film van Assassin’s Creed nooit zal worden gemaakt.”

Zo zouden eerder Universal, DreamWorks en Warner Bros gestopt zijn met bieden op de filmrechten na het horen van de eisen van Ubisoft. “Als zij dat willen, trekken ze zomaar de stekker uit het hele project. Het is belachelijk.”

De strenge eisen van Ubisoft zouden volgens geruchten voortkomen uit de ontevredenheid van de uitgever over het succes van de verfilming van Prince of Persia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.