De nieuwe games Spiderman: Edge of Time en X-Men Destiny waren al aangekondigd. Nu zijn er voor het spel ook karakters die voorzien moesten worden van een stem! Deze zijn door verschillende beroemdheden ingesproken. Maar wie doet wie?Val Kilmer verleent zijn stem aan Spider-Man: Edge of Time en Milo Ventimiglia maakt zijn opwachting in X-Men Destiny. Naast deze twee bekende sterren zijn er nog meer namen voor de games;

wrote
In de langverwachte game Spider-Man: Edge of Time speelt de legendarische filmster Val Kilmer de rol van Walker Sloan, neemt Smallvile- en V-actrice Laura Vandervoort de rol van Mary Jane op zich en maakt Katee Sackhoff, die Lieutenant Starbuck speelde in Battlestar Galactica, haar debuut als de Black Cat.
wrote
De drie nieuwe speelbare mutanten Grant Alexander, Aimi Yoshida en Adrian Luca worden in X-Men Destiny tot leven gebracht door respectievelijk Milo Ventimiglia uit de serie Heroes, Jamie Chung, de femme fatale uit Sucker Punch en The Hangover Part II, en Scott Porter, de ster uit Friday Night Lights.

De komende dagen vindt de Comic-Con plaats waar fans deze beide games alvast kunnen checken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.