Ter compensatie van de tijd die het PlayStation Network offline is geweest is er nu gratis content voor de gebruikers van dit Network. Als PlayStation 3 of PlayStation Portable gebruiker mag je enkele games gratis downloaden.

Als PlayStation 3 gebruiker mag je twee games downloaden. Je hebt hierbij de keuze uit deze games; inFamous, LittleBigPlanet, WipEout HD/Fury, Ratchet and Clank: Quest for Booty, Dead Nation.Heb je een PlayStation Portable dan heb je de keuze uit; LittleBigPlanet, ModNation Racers, Pursuit Force, Killzone Liberation. Behalve de games heb je ook de mogelijkheid om een gratis proefabonnement op PlayStation Plus nemen van dertig dagen. Nu maar hopen dat alles online blijft…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.