Enige tijd geleden is het tekentablet voor de Nintendo Wii uitgebracht. De Xbox360 en PlayStation3 konden natuurlijk niet worden buitengesloten en zo zijn deze uDraw tablets inmiddels ook aangekondigd voor de komende herfst.

Beide tablets hebben een nieuwe look, verbeterde creatieve functies, touch-screen, High Definition mogelijkheden en een hele serie nieuwe games. Wellicht is dit weer zo’n item om rond de feestdagen te vragen omdat de release gepland staat voor november 2011.

Voor de komende zes maanden staan er een aantal nieuwe games op de planning bij THQ. Daarnaast maak je gebruik van de nieuwe uDraw Studio: Instant Artist waarmee je makkelijk images kan delen en verzenden. Ook de populaire Wii game Pictionary zal beschikbaar zijn naast de eerdere titels die voor de Wii uit zijn gekomen als SpongeBob SquigglePants, Kung Fu Panda 2 en Dood’s Big Adventure.

Een prijs is nog niet bekend.

worldofudraw.com.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.