Het verhaal van Gray Matter mixt griezelige gebeurtenissen met bovennatuurlijke ervaringen. Geheel in de stijl van schrijfster Jane Jensen is dit de eerste adventure game sinds Gabriel Knight 3.

De klassieke mysterie adventure game van Jane Jensen heeft alle kenmerken uit haar schrijfstijl. Het donkere verhaal heeft 8 hoofdstukken in gothic novel stijl. Je kan zelf kiezen, wil je spelen met Samatha of Dr. Styles. Dr. David Styles is Neurobioloog, maar sinds het overlijden van zijn vrouw meer een kluizenaar. Als een van de centrale karakters verlaat hij zijn Langoed nog nauwelijks. Onverwacht wordt Samantha zijn assistente. Na jaren door Europa gereisd te hebben en part-time straat artieste geweest te zijn is dit een heel ander verhaal. Ze moet als eerst op zoek naar 6 proefpersonen. Het experiment begint onschuldig tot de onverklaarbare voorvallen zich opstapelen. Als Dr. Styles ook nog bezocht word door zijn overleden vrouw word het verhaal helemaal vreemd. Gray Matter is bij uitstek de game voor liefhebbers van paranormale mysteries en gaan Samantha en Dr. Styles het mysterie van zijn landgoed oplossen.

[yt=350,221]tOtj9HFE7R0[/yt]

Gray Matter komt uit op de PC en op de Xbox 360. Het is een Engelse game voor 12 jaar en ouder. Adviesprijzen € 29,99 (PC), € 39,99 (Xbox 360). http://www.graymatter-game.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.