2011 moet het jaar van vrouwen en internet gaan worden volgens de website mijndomein.nl. Om dit te stimuleren hebben ze een Miss Nerd Verkiezing 2011 in het leven geroepen. En alle nerderige meiden kunnen hier natuurlijk aan meedoen.

Het gaat niet om een miss verkiezing met bikini’s en glitterjurken, maar om een verkiezing om de vrouwen in de ICT eens in de aandacht te zetten. Wanneer ben je een vrouwelijke nerd?

wrote
Een vrouw die veel weet over computers en internet en het liefst iedere vrije minuut achter de pc kruipt.

Als je veel ervaring met computers en internet hebt kom je in aanmerking voor deze titel. Prijzen:

wrote
De hoofdprijs is een bon van 200 euro die te besteden is bij Itunes-app en muziekstore. De twee aanmoedigingsprijzen zijn een bon van 25 euro te besteden in dezelfde store. En we zetten alle deelnemers volop in de schijnwerpers op nieuws.mijndomein.nl. Natuurlijk alleen wanneer je dat ook echt wilt. We begrijpen het wanneer je een anonieme nerd wilt blijven.

Je kan meedoen door voor 10 maart 2011 een foto samen met je motivatie te mailen naar nieuws@mijndomein.nl o.v.v: miss nerdverkiezing.Vergeet in de mail niet te vertellen waarom jij Miss Nerd 2011 zou moeten worden (denk hierbij aan: welk werk je doet, wat jij hebt geprogrammeerd, waarom jij je onderscheidt van andere vrouwen, wat je plannen zijn voor de toekomst, etc, etc.) Lees de voorwaarden en het complete nieuwtje op: mijndomein.nl.Doe jij mee? Laat het ons dan vooral weten!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.