Vandaag las ik over een nieuwe gratis game. Dip & Squeeze ™ Ketchup Craze, By H. J. Heinz. Deze mini game is op 14 januari 2011 geleased. Het is versie 1.0 en de game is 7,7 MB groot.Wat verwacht je van een Heinz app? In ieder geval veel rood. Misschien wat tomaten en een hoop flessen. Dit spelletje heeft 10 verschillende minigames. Van snacks dippen, flicken en draaien. Om eerlijk te zijn was ik het al na 3 levels beu. Ik heb het nog even door gespeeld omdat ik hoopte dat het toch moeilijker zou worden. Maar het was zo saai en eigenlijk veel te makkelijk. Soms draai je je iPod/iPhone, je schiet met snacks of schiet met ketchup. Maar in principe raak je al iets als je je iPod laat vallen, wat ik dus deed omdat ik niet oplette.

Maar aangezien het een gratis app is kun je het altijd zelf ook uitproberen. Klik hier voor de download.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.