THQ is op dit moment hard bezig aan de game Homefront. De game zal in maart 2011 verschijnen voor de PC, Playstation 3 en Xbox360. Wij hebben alle informatie over de game tot nu toe voor jullie op een rij gezet.De game Homefront gaat over de toekomst. Het speelt zich af in 2027 in Amerika. USA wordt bedreigd door Korea. Onderstaande video geeft je een kleine indruk van wat je kunt verwachten in de game.

THQ heeft recentelijk nog een video vrijgegeven van de game. In deze game zijn verschillende ontwerpers van de game aan het woord. Ze laten je zien wat je kunt gaan verwachten in de game. Ook vertellen ze over het ontwikkelen van de game maar ook het verhaal wordt uitgebreid toegelicht. Ik zou zeggen bekijk de video zelf!


THQ heeft sinds kort ook een timeline website online gezet, die op deze website te zien is. Onderstaand nog een aantal weetjes die in de game zal gaan gebeuren. Zo breekt er een griepepidemie uit. En er gebeurd natuurlijk nog veel meer maar daarop moeten we helaas wachten tot de game in de winkels verschijnt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.