Bij de naam Child of Eden is het een van de laatste dingen die ik zou verwachten een shooter. Het ziet er namelijk erg mooi en gekleurd uit. En toch heb je een virus die je weg moet zien te krijgen en kun je ondertussen genieten van muziek en beeld effecten.

wrote
Met Project Lumi wordt een Eden een menselijk gedaante gegeven. Het opslaan van al onze herinneringen is begonnen. Deze verzameling van alle menselijke herinneringen wordt bedreigd door een onbekend virus. Het is aan de speler om dit virus te zuiveren en de rust en vrede terug te brengen naar Eden.

Child of Eden is verrassend, uniek en rijk gedetailleerd. Je zintuigen worden constant geprikkeld door het beeld met de perfect bijpassende muziek. Een echte sensatie voor de volgende generatie…

Je bestuurd Child of Eden met de gewone Xbox controller of met het nieuwe Kinect op je Xbox 360. Met Kinect laat je jouw lichaam om te richten en te schieten. Deze game zal ook op de PlayStation 3 verschijnen. Het is waarschijnlijk niet wat je verwacht van de game, maar de screenshots spreken voor zichzelf, dat de kleurrijke omgeving zeker mooi zijn.Op de website van http://www.childofedengame.com kan je verschillende filmpjes bekijken. Hierbij is ook een interview geplaatst met de bedenker, Tetsuya Mizuguchi. Child of Eden staat gepland voor het eerste kwartaal van 2011. Een exacte datum is op dit moment nog onbekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.