De nieuwste uitbreiding voor The Sims 3 heeft de naam na Middernacht gekregen. Er zijn een aantal nieuwe screenshots en een klein beetje informatie over wat deze uitbreiding je gaat brengen!

Je Sims kunnen vanuit jouw stadsbuurt met de metro naar het stadscentrum reizen. Ga dan naar jouw favoriete hotspot met de lift. Mag je er niet in? Koop dan een uitsmijter om! Of woon je al in het centrum? Dan ben je helemaal hip! Neem een appartement in een hoog gebouw, deze zijn er in verschillende prijs categorieën.

Nieuwe banen die je kan nemen zijn die van Regisseur en Barkeeper. Ook een aantal nieuwe karaktereigenschappen komen voorbij. Je kan een band starten, hier je brood mee verdienen en beroemd worden. Er komen verschillende instrumenten voor je band gitaren, drumstel en piano. Ook kan je last gaan krijgen van paparazzi of als VIP in een club rondhangen met meer beroemdheden om je heen.

Ook krijgen Vampieren een nieuwe kans in deze uitbreiding. Je kan jouw Sims vrouw grotere borsten geven en de man een brede gespierde torso in het CAS (Create A Sim) menu. De releasedate is 26 oktober en de richtprijs is € 29,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.