Onze eigen GameLayD (Danielle) is momenteel aanwezig bij de LAN CampZone. Ze schrijft op haar eigen blog telkens een stukje over het wel en wee tijdens dit evenement. Zo krijgen wij meteen een indruk hoe het er nou aan toegaat daar. Bij deze het eerste verslag: CampZone 2010: Before Opening.

En daarrrr zijn we weer! CampZone 2010 en tevens de tiende editie! Gisteren ochtend zijn Jeroen en ik aangekomen op het CampZone terrein. Voorzichtig rijden over de onverharde weg vol kuilen en heuvels, want een dag voor vertrek heeft mijn vader mijn uitlaat met een stuk ijzerdraad onder mijn auto vastgezet, omdat hij er los onderhing. (Deja-Vu CampZone 2008) Tja, je moet wat! Toen we onze tent gevonden hadden, bleek de houten vloer er nog niet in te liggen, omdat de tent opbouwers nog bezig waren met het opzetten van andere tenten. Erg leuk, want nu moesten we het dus zelf doen… Natuurlijk kwam de rest van de crew zo’n beetje binnendruppelen toen we er al klaar mee waren.


Verder gezellig geknuffeld, gekust en een praatje gemaakt met de bekenden die we allemaal tegenkwamen en nog lekker even met Ina zitten kletsen in het zonnetje. Nadat alles in onze 16×6 meter tent opgebouwd was en we iedereen hadden begroet, was het alweer etenstijd en zijn Jeroen, Sven en ik naar de Mc Donalds gegaan. Dat leek ons wel makkelijk, want het is echt nog geen vijf minuutjes van het CampZone terrein af. Maar doordat we op de terugweg door het navigatie systeem een verkeerde afslag hadden genomen, kwamen we op een snelweg waar het gevreesde ‘Navigatie Uit’ bord stond. Allemaal leuk en aardig, maar de snelweg waar we op terecht waren gekomen zat tussen andere snelwegen in en was aan beide kanten afschermt met vangrails… We konden dus letterlijk ongeveer twintig kilometer doorrijden zonder dat we ergens een afslag hadden. Met andere woorden: de Mc Donalds zat nog geen twee kilometer van CampZone af en we hebben er ruim veertig kilometer voor gereden. Wat was ik f*cking chaggo toen! *&$%$*#& Eindhoven.


Ik had tegen Jeroen en Sven gezegd dat we tegen de rest zouden zeggen dat het druk was bij de Mc Donalds, omdat ik geen zin had dat er om gelachen werd toen ik zo chaggo was. Maar achteraf is het best grappig, zeker als je weet dat ons vorig jaar precies hetzelfde overkwam toen we naar Waalre moesten om een camera op te halen. Van mij mogen ze Eindhoven dichtgooien dus. Maar goed, nadat we terug kwamen van het eten was het tijd om aan de opbouw van de consoles in de maintent te beginnen. Hoop tafels gesleept en schoongemaakt en bekeken wat de beste indeling was. Daarna nog een gesprek met Steph en Stefan gehad en vervolgens was het te donker om nog iets te doen en was het ook behoorlijk afgekoeld.


Toen we goed en wel met internet en alles in onze tent zaten, begon het te regenen en kwamen we tot de conclusie dat onze legertent alles behalve waterdicht is. Het lekte aan alle kanten door het doek heen… En helaas, om één uur ’s nachts is er geen winkel meer open om zeil te halen en was ook de hoofd organisatie al naar bed. Gelukkig had Jeroen een grote partytent bij (Thanks Trudie en Leo!) die we binnen in te tent boven onze apparatuur op hebben gezet en de zijflap ervan hebben we aan de tent gespannen om er droog onder te kunnen slapen. Wat een gedoe en gezeik voor een tent waar we ook nog eens dik voor hebben moeten betalen…


Ook niet heel lekker geslapen, want het luchtbed was niet heel goed opgepompt dacht we, waardoor ik steeds naar Jeroen rolde omdat hij natuurlijk zwaarder is dan mij. De volgende ochtend bleek dat ons luchtbed wederom lek was (Deja-Vu CampZone 2009). Op zoek naar een reparatiesetje voor een luchtbed dus… Zelf had ik zo’n setje bij, maar er zat geen lijm in het tubetje, dat nog niet eens open was geweest. Martijn moest naar een campingwinkel en vroeg of ik meewilde. Ja graag! Kon ik gelijk in zijn vette cabrio rijen. Zo gezegd, zo gedaan. Lijm gekocht bij de campingwinkel, alleen jammer dat het van dat spul is dat vierentwintig uur moet drogen… We zitten nu ongeveer op zeven uurtjes.


Verder de dag zo’n beetje gevuld met kletsen, ouwehoeren en samen met Jeroen de prijzen voor de verschillende compo’s en wedstrijden rondbrengen. Oh en we hebben de maintent verder ingericht en helemaal opnieuw ingedeeld ook omdat Stefan de consoles in vier eilandjes wilde, in plaats van in een lange rij. Vanmiddag kwamen ook de bankstellen in de maintent aan. Er waren er meer dan genoeg, dus heb ik er persoonlijk voor gezorgd dat de lekkerste bank in ons hokje in de maintent staat. En we hebben de stand van de shop die PC spulletjes verkoopt ook voorzien van een ‘leuke’ bank. Toch netjes van ons!


Straks nog even kijken wat we gaan eten en om zeven uur kunnen we onszelf inchecken en krijgen we de crewshirtjes enzo! In de goodiebags voor de bezoekers zitten overigens flesjes met water die ik ontworpen heb! Nou ja, ik heb de etiketten ontworpen, niet de flesjes dan! Tot slot gaan vannacht om twaalf uur de hekken open voor de bezoekers. Er staan er nu al een heleboel te wachten op het bezoekersparkeer terrein en daar komen er alleen maar meer bij. Het is maar waar je zin in hebt! Maar goed, morgen waarschijnlijk weer een nieuwe update, live vanaf CampZone!

Blog: GameLayD.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.