Sony heeft gisteren tijdens de E3 de aankondiging gedaan dat er verschillende Playstation Portable titels gaan komen. Vandaag stuurden ze het persbericht met meer info over de games. Lees verder voor meer informatie over de volgende games: Jungle Party, Invizimals: Shadow Zone, EyePet en Everybody’s Tennis.

Sony geeft aan dat de games speciaal zijn ontwikkeld voor een jonger publiek. De games gaan dit jaar nog in de winkel komen. Isabelle Tomatis, Product Marketing Manager laat het volgende weten:

wrote
“Dit jaar hebben we enkele grote releases voor de PSP die onze toch al brede catalogus nog verder uitbreiden. We richten ons op alle PSP-gebruikers – dit keer wat specifieker op een jonger publiek – die kunnen kiezen uit een brede catalogus van uiteenlopende titels. Door het combineren van games, muziek, films en chat biedt de PSP een wereld van mobiel entertainment voor iedereen”.

Nog even geduld voor de vier titels Jungle Party, Invizimals: Shadow Zone, EyePet en Everybody’s Tennis die Sony dit jaar nog uit gaat brengen voor de PSP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.