Ook een gratis MMO heeft zo nu en dan updates en nieuwe uitdagingen nodig en dat is precies wat er bij de browser-based game Canaan Online aan de hand is. Het spel wordt namelijk uitgebreid met een nieuwe zone en nieuwe dungeons. Daarnaast is het mogelijk om je level 80 karakter naar level 100 te krijgen.

De nieuwe zone heeft de naam Sunmill gekregen en de twee nieuwe dungeons zijn voorzien van de namen Elven Secret Mausoleum en Heart of the Devil. Ook heeft de game een uitdagende instance Tower of the Ancestors met maar liefst zes verschillende levels met top tier gear als beloning.

Er is nog meer! Guilds krijgen de mogelijkheid om nieuwe gebouwen te maken als een hoofdkwartier en een bank en krijgen nieuwe dagelijkse quests voor guild members. Ook is het PvP systeem enigszins aangepast en is het mogelijk om het op te nemen tegen een andere guild om te zien wie de beste is en de rechten krijgt van bepaalde stukken land krijgen.

Natuurlijk gaat het niet alleen maar om vechten in de game. Het is namelijk mogelijk om te trouwen in Canaan Online. Hierbij zijn verschillende bruiloftscadeaus beschikbaar als een trouwjurk, een pak, ringen, vuurwerk en cadeautjes om aan de gasten te geven. Als je als ‘newly weds’ samen gaat questen en experience opdoet krijg je meer goud als je dit samen doet.

Om het nog gekker te maken kunnen de spelers ook nog eens vliegen. Ze krijgen geen vleugels zoals de karakters in AION hebben, maar door middel van een vliegend tapijt of door het gebruiken van Demonen vleugels. Het maakt de spelers een stuk sneller.

Als je de game Canaan Online eens wilt proberen, neem dan een kijkje op de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.