Warner Bros. heeft de komst van een nieuw spel aangekondigd, Scooby Doo! en het Spookmoeras. Wat zal Scooby Doo deze keer allemaal gaan beleven?In Scooby Doo! en het Spookmoeras gaan Scooby-Doo, Shaggy, Daphne, Velma en Fred op een geheel nieuw avontuur om het mysterie te onthullen achter een vreemd moerasmeisje en haar eigenaardige heksenketel. Kids en hun vrienden kunnen buiten het moeras ook naar andere spookachtige plekken reizen, zoals het door sneeuw bedekte Alpendorp en de spookstad in het Zuidwesten om meer aanwijzingen te verzamelen en het mysterie van het vreemde brouwsel op te lossen.

Het zal mogelijk zijn om het spel samen met vriendin en familie te spelen dankzij de co-op mode. Zo kun je samen kostuum stukken ontgrendelen en Scooby Snacks verzamelen waarmee je accessoires en kleding kunt kopen. Ook zijn er nieuwe gadgets die je helpen om verborgen aanwijzingen en geheime onderzoeken te onthullen. Door een variatie van puzzels, vijanden en gevechten zal dit spel een leuke uitdaging zijn voor jong en oud.

Het spel zal in het najaar van 2010 uitkomen voor de Nintendo Wii, DS en PlayStation2, tegelijk met de nieuwe animatiefilm Scooby-Doo! Camp Scare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.