Als dit geen leuke gadget is, die rondom de laatste Shrek film en game ‘Foverever After’, dan weet ik het ook niet meer. Bij nagellak merk OPI komen ze nu met een Shrek collectie. Al eerder was er een Alice in Wonderland nagellak collectie uitgebracht.

De Shrek Collectie bestaat uit zes kleuren met de volgende bijzondere namen:- Funky Donkey, donkerpaars- What’s with the Cattitude, lichtblauw- Rumple’s Wiggin’, lavendel – Who the Shrek Are You? groen – Ogre-the-Top Blue, blauw!- Fiercly Fiona, geel/groen

De kleuren zijn los te koop, maar ook in een minisetje met daarin 4 kleuren. Deze limited edition ligt vanaf juni in de winkels. De prijs van de nagellak is los € 13,95 en de limited edition is € 17,95.

Naast deze Shrek collectie, heeft OPI al eerder een collectie nagellak uitgebracht rondom de film, voor ons de game, Alice in Wonderland. Ook deze Alice in Wonderland collectie bevat leuke namen bij de kleuren:- Off with her Red!, felrood- Absolutely Alice, blauw- Mad as a Hatter, paars- Thanks so Muchmess!, rood

De producten van OPI zijn te verkrijgen bij beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Op de website OPI.nl zijn de verkoopadressen te vinden bij jou in de buurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.