Het is bijna Moederdag! En er zijn ook vele gamende mama’s onder ons die wij wel eens beter willen leren kennen. We hebben een aantal interviews voor jullie om deze stoere gamende mama’s en hun kleintjes beter te leren kennen. We starten met Sanne en haar zoontje Finn…

Wie is de mama
– Sanne
– 22 jaar
– Oosterhout Noord-Brabant

Wie is de kleine
– Finn
– 2 jaar

Wat doe je in het dagelijks leven?
Ik heb een poosje op school gezeten (MBO Kinderopvang), maar ben afgelopen december gestopt en wil nu graag gastouder worden. Goed te combineren met mijn zoontje.

Voor er een kleine kwam, besteedde je toen veel tijd aan het gamen?
Ik speel al zolang ik mij kan herinneren computer spelletjes, maar het echte gamen kwam pas toen ik 17 was. Van mijn toenmalige vriendje kreeg ik het spel “mohaa” – Medal of honor; allied assault. Sindsdien ben ik hier zo’n beetje verslaafd aan. In die periode was het alleen de pc en gamecube waar op gespeeld werd. Inmiddels is dit uitgebreid tot PlayStation2, Nintendo Wii, pc en Xbox360. De spellen die nu voornamelijk gespeeld worden in huis zijn Mohaa, Call of Duty 4, Call of Duty 6, Borderlands, Singstar, Fast&Furious, Dance Dance Revolution en Fifa. Ook de gezelschapsspelletjes zoals Mario Kart zijn hier erg populair.

Wat is je meest favoriete game?
Zelf speel ik het liefste “Cod4” – Call of Duty 4, op de pc.

Nu je een kind hebt, heb je dan nog wel tijd genoeg om te gamen?
Ik besteed nog steeds evenveel tijd aan het gamen. Toen ik 17 was zat ik uiteraard nog op school, dus kon ik ook alleen ‘s avonds. Het enige verschil nu is dat er in de weekenden tijd aan het gezin besteed wordt ook. Finn is 2, dus gamen doet hij nog niet echt, al wilt hij wel erg graag meedoen en probeert dit ook regelmatig!

Stel, je krijgt een game voor Moederdag, welke zou je dan willen hebben?
Een game voor moederdag… Dan zou dat toch echt Call of Duty 6 voor de pc zijn.Er zijn nog een aantal die ik op kan noemen, maar deze staat erg hoog op mijn lijstje.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.